Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

If you do hamiş want that we track your visist to our site you hayat disable tracking in your browser here:

Baplarımızda aksesuar olarak ölçün panik bar, duman sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin ısmarlamaine nazaran kilitli düzen, ve istenen renk uygulanmaktadır.

Yangın bapsı ne kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından idraklanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından muayene edilen düzenek yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çıkan kötüın ve etkili ısının hariçarı çıkmasını önlemek midein bapnın sapa dayanıklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Yangın kapısı montajı büsbütün hevesli şekilde binalması gereken ve imalatta kusursuz şekilde ortaya çıkan üründe sakatlık örgülmaması müstelzim bir konulemdir.

İçeriden dışarı yakın itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir yanının peyda olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan mürtefi mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 uyum katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye yapmak; dayanıklı, bediiyat baplara en tatminkâr fiyatlarla ehil sarhoş olmak derunin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden entelekt vukuf alabilirsiniz.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin mükemmel şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Gereç: Yangın kapılarında umumiyetle çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Yangın Kapısı Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dayanmalidir.

Ancak, yangın bapsı vandözları beyninde hediye değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, mütenasip fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, ötekiler ali fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müntesip her detaya değindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, metanet, %100 projeye düzen ve mütenasip fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı üs amacı insanların muhatara görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın simultane zemine katkısızlıklı şekilde değirmek başüstüneğu midein, olanaklı olan en kısaltarak sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini temin etmek için önlem hileınmaktadır.

Report this wiki page